THE GREATEST GUIDE TO برای کبد چرب چه باید کرد

The Greatest Guide To برای کبد چرب چه باید کرد

The Greatest Guide To برای کبد چرب چه باید کرد

Blog Article

اشتراک گذاری فیس بوک X لینکدین ‫پین‌ترست ‫رددیت پیام رسان پیام رسان واتس آپ تلگرام اشتراک گذاری از طریق ایمیل چاپ نوشته های مشابه

کبد بزرگترین عضو بدن انسان و عملکرد اساسی آن هضم غذا، ذخیره انرژی، تنظیم قند خون و میزان کلسترول، پایش سموم بدن و مبارزه با بیماری و عفونت‌هاست.

سهم چربی‌های اشباع و چربی‌های ترانس را در رژیم غذایی خود محدود کنید و کم‌تر سراغ غذاهای سرخ‌کردنی بروید.

چغندر نیز، یک غذای مفید دیگر برای پاکسازی و بهبود عملکرد کبد است؛ به دلیل اینکه سرشار از فلانوئید گیاهی و بتا کاروتن است، باعث می شود که عملکرد کلی کبد تحریک شود و بهبود یابد.

پزشک در ابتدا ناحیه شکم را معاینه کرده و با فشار دادن پیرامون کبد سعی در تشخیص التهاب و تورم کبد را دارد. در معاینه بالینی، پزشک سوالاتی در خصوص سابقه درمانی شما و همچنین سابقه بیماری‌های کبدی در اعضای خانواده و فامیل خواهد پرسید. مهم‌ترین این سوالات شامل موارد زیر است:

هرروز یک مشت گردو را به عنوان اسنک، بجوید هم چنین می توانید گردو را روی سالاد، کبد چرب نوع ۲ غذاهای جانبی، سوپ و یا هر چیز پختنی بریزید.

در اکثر موارد، چاقی، اختلال در چربی‌ خون و کم تحرکی از عوامل ابتلا به بیماری کبد چرب هستند، اما موارد دیگری مانند دیابت، مصرف مشروبات الکلی، تغذیه‌ی ناسالم، مصرف برخی داروهای ضدتشنج و بیماری‌های مزمن هم در بروز کبد چرب تأثیرگذار خواهند بود.

آنها در حال فرار به اوکراین بودند؟

پرستار در منزل پرستار سالمند پرستار کودک پرستار بیمار خدمات پزشکی سلامت اول

× دریافت مشاوره تلفنی برای دریافت مشاوره با کارشناسان فیتامین

یکی از گروه‌هایی که بیشتر در معرض ابتلا به کبد چرب هستند، افراد مبتلا به سندروم متابولیک است. شرایط این بیماری به گونه‌ای که زمینه‌های لازم برای بروز کبد چرب را مهیا می‌کند.

برای روشن تر کردن این لکه ها چند راه آسان و طبیعی را که می توانید در منزل آنها را امتحان کنید به شما پیشنهاد می کنیم.

در صورتی که به این بیماری مبتلا شدید، از مصرف خودسرانه داروها یا روش‌های درمانی پیشنهاد شده توسط دیگران اجتناب کرده و تنها به دستورات پزشک عمل کنید. داشتن یک رژیم غذایی مناسب در کنار ورزش نیز در فرایند درمان بیماری تاثیرگذار است.

میوه‌ها و سبزیجات : انواع توت‌ها، سیب، پرتقال و مرکبات، موز، خرما، انجیر، خربزه، سبزیجات کلم بروکلی، فلفل، سیب‌زمینی‌های شیرین، هویج، خیار، بادمجان، گوجه‌فرنگی حبوبات: لوبیا، نخود و نخود‌فرنگی، عدس چربی‌های سالم: آجیل، دانه‌ها، آووکادو، زیتون ماهی و گوشت بدون چربی: درصورت امکان دو بار در هفته ماهی بخورید.

Report this page